Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sivrihisar'da CHP'ye zaferi getiren ve Sivrihisar Belediye Başkanı seçilen Habil Dökmeci nihayet mazbatasına kavuşuyor.

POLİTİKA

Eskişehir’de Beylikova Belediye Başkanı olarak seçilen Av. Hakan Karabacak ve meclis üyeleri mazbatalarını alarak belediye binasında buluştu.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'ne Çifteler'de 30 yılı aşkın süre sonra zaferi getiren ve Belediye Başkanı seçilen Zehra Konakcı, mazbatasını alarak resmen...

POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Çifteler'e 35 yıl sonra Cumhuriyet Halk Paritisi iktidarını getiren Zehra Konakcı hemşehrilerine teşekkür etti.

GÜNDEM

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sivrihisar Belediye Başkanı seçilen Habil Dökmeci, seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı.

POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Eskişehir Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye Başkanlığı'nı kazanan isimler mazbatalarını alıyor...

POLİTİKA

Eskişehir'de 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında, yeni Belediye Meclis Üyeleri'nin kimler olduğu netleşti. İşte Odunpazarı'nda Meclis üyesi olan isimler...

GÜNDEM

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Nebi Hatipoğlu’nun oy verdiği sandıktan CHP önde çıktı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce kazandı. Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Ünlüce, kendisine destek veren...

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Seyitgazi kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Uğur Tepe oldu.

GÜNDEM

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, seçim gecesinin ardından bir açıklama yayınladı.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Alpu kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Gürbüz Güller oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Çifteler kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Zehra Konakçı oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Beylikova kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Hakan Karabacak oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Mahmudiye kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve İshak Gündoğan oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Sivrihisar kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Habil Dökmeci oldu.