Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Tepebaşı merkez ilçesini kazanan bir kez daha Ahmet Ataç oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Odunpazarı merkez ilçesini kazanan bir kez daha Kazım Kurt oldu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ayşe Ünlüce Kazandı. Eskişehir Büyükşehir’de CHP yola devam dedi.

POLİTİKA

Sivrihisar'da seçimi önde bitirdiği bilgisi kamuoyuna yayılan CHP adayı Habil Dökmeci'ye AK Parti Sivrihisar teşkilatından büyük baskı olduğu iddiası var.

POLİTİKA

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bulunan ve Menzil Tarikatı üyelerinin çoğunlukta olduğu Buhara Mahallesi’nde CHP sandık görevlisi tehdit ve darp edildi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oyunu Eskişehir'de kullandı.

GÜNDEM

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oyunu kullandı.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan 31 Mart Yerel Seçimi için oyunu Eskişehir'de kullandı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce sabah saatlerinde oyunu kullanmak için sandığa gitti.

POLİTİKA

CHP Tepebaşı Belediyesi Başkan adayı Ahmet Ataç 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullandı.

GÜNDEM

CHP’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, Şeh. Piy. Ast. ÇVŞ. Soner Özübek İlkokulu/Ortaokulu’nda eşi ile sandık başına giderek oyunu...

GÜNDEM

Eskişehir’de ilçe seçim kurulları CHP iftarına izin vermezken AK Parti'ye izin vermesi gündem yarattı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatları Eskişehir'de, 31 Mart Yerel Seçimleri yasaklarının hemen öncesinde "Haydi Eskişehir Olalım" yürüyüşü düzenledi.

POLİTİKA

CHP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde, dini bir vakıf ziyareti yapmasıyla ilgili eleştirilere cevap...

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce...

POLİTİKA

CHP İl Başkanı Talat Yalaz'dan seçim gününe yönelik bir basın açıklaması geldi.