Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


SPOR

Eskişehirspor yönetimi 24 Mart Pazar günü Alaplı deplasmanı dönüşünde takım otobüsüne yapılan saldırıyı doğruladı...

GÜNDEM

Eskişehir haber ve siyaset gündeminin nabzını tutan Soner Yüksel ile Yakın Plan’da bu hafta Eskişehir yerel seçim sürecini ve Eskişehirspor'un...

SPOR

Eskişehirspor şampiyonluk yolundaki en kritik virajlardan birinde Alaplı'da 3 puanı bıraktı. Eskişehirspor'un şampiyonluk şansı zora girdi.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Eskişehirspor yarın Alaplı Bld. Spor karşısında hayati bir maça çıkıyor.

SPOR

Eskişehirspor transferin son gününde sürpriz bir transfer gerçekleştirdi.

SPOR

Eskişehirspor'da pazar günü oynanacak kritik Alaplı Belediyespor maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Eskişehirspor'da 3 isim bu önemli maçta forma giyemeyecek.

SPOR

Eskişehirspor, Kırşehir GHSK ile oynadığı karşılaşmadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

SPOR

Kırşehir Gençlik Hizmetleri maçında 18 Mart nedeniyle Çanakkale Türküsü'nü söyleyen Eskişehirspor taraftarı, tribünlerde renkli görüntüler oluşturdu.

SPOR

Eskişehirspor U18 takımı ligini 2. sırada bitirerek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Eskişehirspor şampiyonluk yolunda bir yara daha almamak adına kazanmak zorunda.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve beraberindeki heyet Eskişehirspor yönetimine ziyarette bulundu.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

SPOR

Odunpazarı Belediyesi, Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı ile Eskişehirspor tesisleri içerisinde bulunan futbol sahası ve yeşil alanların çimlerini biçerek bakım...

SPOR

Eskişehir Haber Ajansı'nın sunduğu Şehirde Futbol programı onuncu bölümü ile karşınızda. Futbolun nabzını tuttuğumuz bu söyleşide bize katılın. Herkese keyifli...

SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Eskişehirspor, dün anlaşmaya vardığı teknik direktör Önder Karaveli ile resmi sözleşme imzaladı.

SPOR

Temsilcimiz Eskişehirspor, teknik direktör Levent Kartop'un istifası ile boşalan koltuğu tecrübeli isim Önder Karaveli'ye emanet etti.