Fetö Haberleri

fetö haberleri ve güncel fetö gelişmeleri, fetö ile ilgili tüm video, fetö fotoğrafları ve fetö haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası...

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Güncel İl Yapılanması Soruşturması kapsamında yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları tespit edilen 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kıskaç-6” operasyonlarında 42 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucu FETÖ/PYD, DEAŞ ve PKK terör örgütlerine mensup olan 8 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Ülke genelinde düzenlenen Kıskaç Operasyonu çerçevesinde Eskişehir’de yakalanan FETÖ şüphelisi 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.