Habil dökmeci Haberleri

habil dökmeci haberleri ve güncel habil dökmeci gelişmeleri, habil dökmeci ile ilgili tüm video, habil dökmeci fotoğrafları ve habil dökmeci haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP'den Sivrihisar Belediye Başkanı seçilen Habil Dökmeci, AKP cephesinden yapılan itirazlar nedeniyle bir türlü mazbatasını alamamıştı.

POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sivrihisar'da CHP'ye zaferi getiren ve Sivrihisar Belediye Başkanı seçilen Habil Dökmeci nihayet mazbatasına kavuşuyor.

GÜNDEM

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sivrihisar Belediye Başkanı seçilen Habil Dökmeci, seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Sivrihisar kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Habil Dökmeci oldu.

POLİTİKA

Sivrihisar'da seçimi önde bitirdiği bilgisi kamuoyuna yayılan CHP adayı Habil Dökmeci'ye AK Parti Sivrihisar teşkilatından büyük baskı olduğu iddiası var.

POLİTİKA

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve CHP heyeti ile birlikte Sivrihisar’daki Seçim...

GÜNDEM

CHP Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Habil Dökmeci, yılbaşı gecesi görevinin başında olan emniyet güçlerine moral ziyareti gerçekleştirdi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Sivrihisar Belediye Başkanı Adayı olan Habil Dökmeci ile bir araya...

POLİTİKA

CHP'li Habil Dökmeci, Sivrihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.