Hazırlık Haberleri

hazırlık haberleri ve güncel hazırlık gelişmeleri, hazırlık ile ilgili tüm video, hazırlık fotoğrafları ve hazırlık haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EĞİTİM

Eskişehir'deki okullar, yaklaşan milli bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yapılacak olan kutlamalar için hazırlıklara başladı.

YAŞAM

Eskişehir'de Ramazan Bayramı için son hazırlıklar yapılırken kalan ihtiyaçları için dışarıya çıkan vatandaşlar tatlıcı, kuaför ve kuruyemişçilerde yoğunluk oluşturdu.

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Ligin 13’üncü haftasında oynayacağı Ankara TKİ maçının hazırlıklarına başladı.

SPOR

TFF 3. Lig ekibi Anadolu Üniversitesi, ligde ikinci yarı hazırlıkları kapsamında bugünkü antrenmanla yılın son antrenmanını gerçekleştirdi.

SPOR

TFF 3. Ligde mücadele eden Anadolu Üniversitesi, 15’inci haftada oynayacağı Hacettepe 1945 maçının hazırlıklarına devam ediyor.

SPOR

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grubun 10'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Polatlı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

TFF 3. Ligde play-off bölgesi için iddiasını sürdüren Anadolu Üniversitesi, 13. haftada oynayacağı Efeler 09 maçının hazırlıklarına devam ediyor.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligde zirve iddiasını sürdüren Eskişehirspor, 6. haftada oynayacağı Gölbaşı Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi, üniversite sınavına girecek gençler için hazırlık kursları düzenliyor. Ücretsiz eğitimler arasında Türkçe, edebiyat, matematik ve geometri yer alıyor.

SPOR

Eskişehirspor, 2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de Eskişehir Demirspor ile oynayacağı sezonun ilk hafta maçının hazırlıklarına devam ediyor.

SPOR

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, Ekim ayında gerçekleşecek olan Türkiye Voleybol...