Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de babasını iftara göndererek bekçi kulübesinde bekleyen 28 yaşındaki genç, husumetli olduğu şahısların bıçaklı saldırısına uğradı.

GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi iftar programlarının son gününde de vatandaşlarla...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi bünyesinde hizmet alan zihinsel engelli bireyler ve ebeveynleri iftar davetinde buluştular.

GÜNDEM

Vali Hüseyin Aksoy Kırım Tatar Türkleri ile iftarda yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda Emek Mahallesi İlk Adım Düğün Salonu’nda Odunpazarı Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikte mevlit okutuldu. Etkinlik sonunda Ahmet Ataç kısa bir konuşma yaptı.

EĞİTİM

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yönetimi, düzenlenen iftar programında Filistinli öğrencilerle buluştu.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği Keskin ve Eğriöz mahallelerinde düzenlendi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Çukurhisar Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, bin 200 vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

POLİTİKA

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, GAMER personeli ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM

Eskişehir’de ilçe seçim kurulları CHP iftarına izin vermezken AK Parti'ye izin vermesi gündem yarattı.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla Ertuğrulgazi Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında, 6 bin vatandaş bir araya gelerek paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

GÜNDEM

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Eskişehir’de tarihin en yüksek katılımlı iftar yemeğini verdi.

YAŞAM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü Osman Ercan, Hızır Bey Erkek Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu’nda...

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi.