Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Filistin’e saldırı gerçekleştiren İsrail’e ticari ambargo koyulması gerektiğinin düşünen bir grup, Eskişehir’de eylem gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Eskişehir Atatürk Lisesi’nde Filistin’de İsrail’in uyguladığı zulmü ele alan söyleşi ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bir elektrik direğine, ABD'li kahve zincirine tepki amacıyla "Kahvenizin içinde bebek kanı var! Afiyet olsun" yazısı yapıştırıldı.

GÜNDEM

Hafta sonu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin ev sahipliğinde toplanan ve kısa adı 'ADIM Üniversiteleri' olan 18 üniversite tarafından yapılan ortak...

EKONOMİ

İsrail'in Filistin topraklarına karşı saldırısı gümüş piyasasında satışların azalmasına neden olurken, vatandaşlar imitasyon ürünlere karşı uyarıldı.

YAŞAM

Eskişehir’de yaşayan 5 yaşındaki Muhammed Ensar, günlerdir İsrail’in işgali altındaki Gazze’deki Müslüman kardeşlerine destek olmak amacıyla bir mektup yazdırdı.

KÜLTÜR&SANAT

İsrail’in Gazze’deki katliamları sonrasında ilan edilen 3 günlük Ulusal Yas nedeniyle ertelenen Aidiyet adlı karma serginin açılışı, 24 Ekim Salı...

YAŞAM

Peygamber Sevdalıları Eskişehir Temsilciliği, İsrail’in işgali altındaki Filistin halkı için dua programı düzenledi.

GÜNDEM

Eskişehir’de İsrail’in Gazze’ye saldırılarının ardından hayatını kaybedenler için kılınan gıyabi cenaze namazına yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

GÜNDEM

İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısı sonrası ülke genelinde 3 günlük ulusal yas ilan edilmesiyle Eskişehir’deki bayraklar da yarıya çekildi.

GÜNDEM

7 Ekim 2023 Cumartesi günü erken saatlerde, Gazze'de etkin Hamas silahlı gruplarının, İsrail'e saldırısıyla başlayan İsrail-Hamas savaşından sonra uluslararası savaş...

GÜNDEM

İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı bombalı saldırıyı protesto etmek isteyen yüzlerce kişi, Eskişehir Valiliği önünde bir araya geldi.

POLİTİKA

28 Ekim 2023 tarihinde Eskişehir ziyaretinde bulunacak olan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret planı iptal oldu.

GÜNDEM

Eskişehir'de Filistin-İsrail savaşında can veren Müslümanlar için Cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı ve protesto yapıldı.

POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu’nda Filistin-İsrail çatışmalarına ilişkin konuşan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, sivilleri ve masum insanları hedef alan şiddetin karşısında...

GÜNDEM

AK Parti, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik ablukası ve saldırılarına yönelik 81 ilde ortak bir basın açıklaması düzenledi.