Kış Haberleri

kış haberleri ve güncel kış gelişmeleri, kış ile ilgili tüm video, kış fotoğrafları ve kış haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'de pazarcılık yapan esnaf, vitamin ve mineral açısından zengin olan kerevize olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

YAŞAM

Eskişehir’in yüksek kesimde yer alan bazı mahallelerinde etkili olan kar, kartpostallık manzaralar oluşturdu.

YAŞAM

Kış aylarına girilmesine rağmen Eskişehir'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor.

GÜNDEM

 Eskişehir’de soğuk havaların etkisini göstermesinin ardından vatandaşlar botlarını yeniletmek için ayakkabıcılara ilgi göstermeye başladı.

YAŞAM

Eskişehir Antika Pazarı’nda satış yapan vatandaşlar, soğuk kış günlerinde açık alanda durmanın zor olduğunu dile getirerek yetkililerin kendilerine kapalı bir...

YAŞAM

Eskişehir’de balık tezgahlarında özellikle hamsi için yoğunluğu yaşanırken, bereketli günler geçirdiklerini söyleyen esnafın yüzü güldü.

YAŞAM

 Eskişehir’de elektrikli ısıtıcı satıcıları kış aylarında sıkça kullanılan cihazların prizde fazla sürede takılmamasını tavsiye ederken, 3 saatten sonra cihazın dinlendirilmesi...

YAŞAM

 Eskişehir’de kış aylarının gelmesiyle vatandaşlar hastalıklardan korunmak için pekmezi tercih ediyor.

YAŞAM

Eskişehir’de gömlek satıcıları kış aylarının yaklaşması ile raflarını yenilerken, fiyatların geçtiğimiz yıla yakın olduğunu belirtiyor.

YAŞAM

Eskişehirli çiçekçiler kış aylarında çiçek bakımında hava durumunun önemli bir etken olduğunu belirterek kış türleri hakkında bilgiler verdi.