Konser Haberleri

konser haberleri ve güncel konser gelişmeleri, konser ile ilgili tüm video, konser fotoğrafları ve konser haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun düzenlediği “Şatoda Müzik” etkinlikleri kapsamında aynı gün içerisinde iki Oda Müziği Konseri müzikseverler ile buluştu.

KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen “Piyanoya İlk Adım” eğitimine katılan öğrenciler, verdikleri “Yeni Yıl Piyano Konseri” ile ailelerinden tam not aldı.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Masal Şatosu’nun düzenlediği “Şatoda Müzik” etkinliği kapsamında 2024 yılının ilk konserinde müzikseverler ile buluşuldu.

KÜLTÜR&SANAT

   Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası 2024’ün gelişini şahane bir konserle kutladı. Birbirinden güzel eserlerin icra edildiği gece dinleyicilerden büyük beğeni...

KÜLTÜR&SANAT

 Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında Eskişehir Sanayi Odası’nın katkıları ile çok özel bir konsere imza atıldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Eskişehir ...

KÜLTÜR&SANAT

 Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Gençlik Senfoni Orkestrası Konseri, büyük beğeni topladı.

KÜLTÜR&SANAT

Her hafta yenilenen programıyla sahne alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta da dinleyicilere büyülü bir konser verdi.

KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Korosu, yeni yıl dolayısıyla düzenlenen konserde müzikseverlerin karşısına çıkacak.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’de Türk Sanat Müziği Korosu ‘Hüsnü Üstün Besteleri’ konseri Eskişehir Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlendi.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Caz Gecelerine bir yenisini daha ekledi. Salı akşamı verilen konserin girişinde uzun kuyruklar oluşturan sanatseverlerin ilgisi yoğun...

KÜLTÜR&SANAT

 Eskişehir Türk Ocağı’nda Meydan Fasıl Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Hüseyni Faslı’ adlı konser gerçekleştirildi.

KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Lüleburgaz’da verdiği konserde büyük beğeni topladı.

KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi THM Kadınlar Korosu, 19 Kasım Pazar günü düzenlenecek Öğretmenler Günü Konseri ile sevilen türküleri, öğretmenler için seslendirecek.

KÜLTÜR&SANAT

Gelirinin depremzedelere bağışlanacağı Hatay Medeniyetler Korosu ve Mustafa Özarslan konseri büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Ali Çetinkaya Caddesi Cemevi Toprak Sahası, unutulmaz bir halk...

KÜLTÜR&SANAT

Yıldıztepe Kooperatifi 4 Kasım 2023 tarihinde saat 20:00'de depremzedeler için yardım konseri düzenleneceğini açıkladı.