Köpek Haberleri

köpek haberleri ve güncel köpek gelişmeleri, köpek ile ilgili tüm video, köpek fotoğrafları ve köpek haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir’de seyir halindeki tramvayda yolculuk yapan köpek, vatandaşların ilgisini çekti.

YAŞAM

Eskişehir’de baharın gelişi ile açan çiçekler arasında koşturup, oynayan Cesur ve Zeytin isimli minik köpeklerin sevimli halleri vatandaşları gülümsetti.

ASAYİŞ

Eskişehir’de hayvan hırsızlığı ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, olayla ilgili iki şüpheliyi yakalarken çalınan köpeği sahibine teslim etti.

CAN DOSTLAR

Eskişehir’de son günlerde artan kayıp kedi ve köpek ilanları, geçtiğimiz aylarda ortaya atılan evcil hayvan hırsızlığını hatırlattı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de bir bağ evine giren tıbbi maskeli hırsızlar çamaşır makinesinden oyuncağa kadar birçok eşyayı çalarken iki köpeği ise öldürdü.

CAN DOSTLAR

Eskişehir’de sabah soğuğunda üşüyen bir köpeğin tramvaya binerek ısınmaya çalışması yolcuların ilgisini çekti.

YAŞAM

.Eskişehirli Mehmet Uyan isimli bir hayvansever, 22 senedir beslediği kedilerin mamalarını eksik etmezken, yaşı hayli ilerleyen beslediği köpeği 'Tombik'in ölmesi...

İLÇELER

 Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayı saldırısından şans eseri yaralı kurtulan Murat Akyatak, "Çok mücadele ettim, en sonunda...

CAN DOSTLAR

Eskişehir’de bir servis minibüsünün yolda yatan köpeği ezip kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

CAN DOSTLAR

Eskişehir’de bir sokak köpeği süs havuzunda renkli görüntüler oluşturdu.

CAN DOSTLAR

Eskişehir’de pancar eken Ali Aksoy’un köpeği Max, günde 4 kilogram pancar yemesi ile etrafındakilerin dikkatini çekiyor.