Lise Haberleri

lise haberleri ve güncel lise gelişmeleri, lise ile ilgili tüm video, lise fotoğrafları ve lise haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'de lise öğrencileri, 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi.

YAŞAM

Yurt genelinde 29 ilde düzenlenen Gastronomi ve Yemek Yarışması Festivali’ne Eskişehir’den katılan liseli öğrenciler mutfaklarda hünerlerini sergiledi.

EĞİTİM

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen ‘İlk Yardım Farkındalık Eğitimi Protokolü’ imza töreni gerçekleştirildi.

YAŞAM

Eskişehir'de bir lisede okuyan öğrenciler, Filistin ve Gazze’ye Ramazan ayı hayır çarşısından elde ettikleri 17 bin TL’lik kazançlarını bağışladı.

EĞİTİM

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencileri, Uluslararası Genç Bilim İnsanları Proje Yarışması'nda dünya 2'ncisi olarak başarı belgesi aldı.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi’nde vatandaşların lise talebine ilişkin olarak, 32 derslikli okulun ihale sürecinin...

EĞİTİM

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, LÖSEV’in ramazan ayı dolayısıyla başlatmış olduğu “Önce Çocuklar İyileşsin” yardım kampanyasına sessiz kalmadı.

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan, Alp Emek Mahallesi’ne yapılacak olan 32 Derslikli Lisenin ihale süreçlerini yakından takip ettiğini...

ASAYİŞ

Eskişehir Hoca Ahmet Yesevi'de yaşanan kavga bıçaklı saldırıya dönüştü. Saldırı sonucunda 1 öğrenci yaralandı.