Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de yol ayrımında 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında savrulan otomobil, bir evin duvarına çarparak durabildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya döndü.

ASAYİŞ

Eskişehir'de kontrolden çıkan otomobilin dükkana girmesi sonucunda sürücü yaralandı.

YAŞAM

Eskişehir’de sabaha karşı toz taşımıyla birlikte oluşan yağmur sonrasında araçlar üzerinde çamurların meydana gelmesi vatandaşları üzdü.

GÜNDEM

Eskişehir’de otomobile çarpan motosiklet ortadan 2’ye bölünürken, kazada 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yüksek gerilim hattı direğine çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 190 kilometre hızla trafik levhası direğine çarpan otomobil feci bir kazaya neden oldu. Kazada can kaybı var.

GÜNDEM

Eskişehir’de gece saatlerinde seyir halinde olan bir aracın motor kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

ASAYİŞ

Eskişehir Şehir Hastanesi otoparkında yanan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

ASAYİŞ

Virajda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, tramvay yoluna girerek kataner direğine çarptı. Kaza nedeniyle tramvay seferlerinde aksama meydana geldi.

GÜNDEM

Eskişehir’de otomobil ile kamyonun çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Eskişehir’de hızlı girdiği virajda kontrolden çıkan otomobilin belediye otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde 1 adet tabanca ile 14 adet mermi ele geçirilirken, şüpheli 3 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM

Gökmeydan Mahallesi’nde bulunan evinden çıkarak bir konuşma yaptı. Evladıyla bir kez daha durur duyduğunu, Eskişehir’in şehidine gösterdiği ilginin kelimelerle tarif...

GÜNDEM

Eskişehir’de kontrolden çıkarak yol ayrımındaki bariyerlere saplanan otomobilin 65 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Eskişehir Seyitgazi yolunda meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan bir otomobil yan yattı.