Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yakalanması için çalışma başlatılan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, balkondan kaçmaya çalışırken orada mahsur kaldı.

ASAYİŞ

Polis ekiplerince çok sayıda personelin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi. Huzur uygulamasında 6 bin 762 şüpheli sorgulandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde 3 ikametten toplam 163 bin TL değerinde hırsızlık gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheli...

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bin 673 adet sentetik ecza hapı ele geçirilirken yakalanan 1 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda aranması bulunan 62 şahıs yakalandı.

GÜNDEM

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Çarşı Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince Ramazan Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, bugüne kadar 2 bin 345 araç kontrol edildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince, Ramazan Bayramı çerçevesinde 55 noktada 331 trafik ekibi olmak üzere bin 398 trafik personeli ile tedbir alınırken,...

ASAYİŞ

Eskişehir devriye gezen polis ekipleri tarafından durdurulan bir şahsın yapılan kimlik sorgulamasından hırsızlık suçundan arandığı tespit edilince şahıs gözaltına alındı.

YAŞAM

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle 25 özel çocuğa yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif Tiftik’in eziyet görmesi ve aç bırakılması sonucu hayatını kaybetmesi, 2 kardeşinin ise eziyet görmesiyle ilgili...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince bazı işletmelerde, okul çevrelerinde ve parklarda yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar esnasında, aracında uyuşturucu madde bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan paylaşımda Eskişehir’de seçimin güvenliği 4 bin polis ve jandarma ile sağlanacağı açıklandı.