Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Maide Bolel Huzurevi’nde kalan vatandaşlarla bir araya gelip iftar yaptı.

ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık yaptığı esnada yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte 25 özel öğrenci ile eğlenceli vakit geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince belirli tarihlerde yapılan çalışmalar sonucunda 267 araca 256 bin TL para cezası yazıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından okul servislerine yönelik düzenlenen denetimlerde çok sayıda araç denetimden geçti.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından il genelinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde toplam 21 bin 984 sürücü ve araç sorgulanırken, 6...

ASAYİŞ

Eskişehir'de 3 kadının fuhşa zorlandığı bilgisini alan jandarma ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucunda kadınları kurtarırken, olayın faili olan şüpheliyi ise...

ASAYİŞ

Eskişehir’den, Afyonkarahisar’a satmak için uyuşturucu getiren 3 şahıs polis tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Polis ekiplerince yakalanan şahsın üzerinde, farklı ilden getirdiği belirlenen çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan denetimde, çok sayıda silah ve fişek ele geçirilirken 10 kişi hakkında işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince, 24 okul çevresi ve park kontrol edilirken, 30 şahsın da bu uygulama esnasında sorgulaması yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, ülkeye kaçak yollardan girdiği tespit edilen 20 göçmen yakalanırken, şahısların taşınmasına aracılık eden 2 kişi...

ASAYİŞ

Eskişehir’de şüphe üzerine durdurulan 2 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de hakkında 61 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayarak alkollü sürücü, kovalamaca esnasında park halindeki tıra çarpınca yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin bir adrese düzenlediği operasyonda, aranma kaydı ve 9 yıl 1 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan...