Terör örgütü Haberleri

terör örgütü haberleri ve güncel terör örgütü gelişmeleri, terör örgütü ile ilgili tüm video, terör örgütü fotoğrafları ve terör örgütü haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

DEAŞ Terör Örgütü’ne üye olmak ve çok sayıda suçtan aranan şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda Eskişehir’de yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Güncel İl Yapılanması Soruşturması kapsamında yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ

İstanbul merkezli 2 ilde DHKP/C ve MLKP Terör Örgütlerine yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Bozdoğan-10” operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetleri tespit edilen 4 örgüt mensubu, Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce yakalandı. 1 örgüt mensubu...

ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, DEAŞ terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetlerde bulunan, kırmızı bülten ile uluslararası seviyede aranan...

ASAYİŞ

Eskişehir’de terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 1’i kadın 5 öğrenci, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ASAYİŞ

Ülke genelinde düzenlenen Kıskaç Operasyonu çerçevesinde Eskişehir’de yakalanan FETÖ şüphelisi 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.