Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir'de trafikte çıkan kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkarttı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince gece saatlerinde gerçekleştirilen trafik uygulamasında araç ve sürücülere 213 bin 177 TL ceza kesildi.

GÜNDEM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 343 bin 111’e ulaştı.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal televizyonda katıldığı bir programda trafik sorununa yeniden dikkat çekti.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından il genelinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde toplam 21 bin 984 sürücü ve araç sorgulanırken, 6...

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (EOSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, servis araçları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince 8 bin 942 araç kontrol edilirken, 645 sürücüye 1 milyon 498 bin 259 TL para cezası uygulandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 102 adet okul servis aracı kontrol edip, şoförlere ve rehber personeline güvenli öğrenci taşıma kuralları...

GÜNDEM

Eskişehir’de gece saatlerinde seyir halinde olan bir aracın motor kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

ASAYİŞ

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde 7 bin 950 araç kontrol edilirken, kurallara uymadığı belirlenen 675 sürücüye 1 milyon 787 bin...

GÜNDEM

Şubat ayında, Eskişehir’de 98 bin 530 araç denetlenirken bu araçların tam 827 tanesi trafikten men edildi.

ASAYİŞ

Eskişehir jandarması tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kusurlu olan araç sürücülerine rekor ceza yazıldı.

GÜNDEM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı güncel olarak 341 bin 156 ’a ulaştı.

POLİTİKA

Nebi Hatipoğlu, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde Eskişehir gündeminin en önde gelen konularından biri olan trafik sorunuyla ilgili bir açıklama...

GÜNDEM

Eskişehirde hiçbir önlem almadan üç tekerlekli motosikletin kasasındaki yüklü kartonların üzerine çıkıp yolculuk yapan şahıs trafiği tehlikeye attı.