Zehra konakçı Haberleri

zehra konakçı haberleri ve güncel zehra konakçı gelişmeleri, zehra konakçı ile ilgili tüm video, zehra konakçı fotoğrafları ve zehra konakçı haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, ilçenin önemli simgelerinden Çiftelerspor'un futbol takımı antrenmanını ziyaret etti ve sporculara başarılar diledi.

GÜNDEM

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'ne Çifteler'de 30 yılı aşkın süre sonra zaferi getiren ve Belediye Başkanı seçilen Zehra Konakcı, mazbatasını alarak resmen...

POLİTİKA

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Çifteler'e 35 yıl sonra Cumhuriyet Halk Paritisi iktidarını getiren Zehra Konakcı hemşehrilerine teşekkür etti.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Çifteler kırsal ilçesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Zehra Konakçı oldu.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı'ya kadın Milletvekillerinden destek ziyareti geldi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Çifteler'de partisinin seçim iletişim ofisi açılışında konuştu.

POLİTİKA

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Milletvekilleri Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan,...

POLİTİKA

CHP'nin Eskişehir belediye başkan adayları ve milletvekilleri kırsal ilçe seçim kampanyalarına Çifteler ilçesinden başladı.