Mehmet Terzi Kapalı Spor Salonuna getirilen yardım malzemeleri insan zinciri oluşturularak, spor salonunun  sahasına taşınıyor. Saha içinde tasnif edilen malzemeler, türlerine ayrılarak paketleniyor. Ardından da oluşturulan insan zinciri ile bu paketler tırlara taşınıyor.
Yardım kampanyası ile yakından ilgilenen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yardımları yerinde görmek ve kampanyaya destek veren Eskişehirlilere teşekkür etmek için ihtiyaç malzemelerinin toplandığı Mehmet Terzi Spor Kapalı Salonu’na gitti. Buradaki belediye
personeli ve gönüllülere kolay gelsin dileklerini ileterek, gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. Başkan Kurt, yardım malzemelerinin taşınması için oluşturulan insan zincirine katılarak çalışmalara yardım etti.
“YARDIM KAMPANYASINI BÜYÜTTÜNÜZ ELLERİNİZE, EMEKLERİNİZE SAĞLIK”
Mehmet Terzi Kapalı Spor Salonunda ki çalışmaları yürüten belediye personel ve gönüllülere teşekkür eden Başkan Kurt, gençler ve Eskişehirliler olarak çok ciddi bir seferberlik örneği gösterdiklerini söyledi. “Yardım kampanyasını büyüttünüz ellerinize, emeklerinize sağlık”
diyen Başkan Kurt, yardım kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Siz gerçek anlamıyla gerçek bir sivil toplum seferberliği yaptınız. Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa; devleti yönetenler de bu duyarlılığı taşısa. Ama en kısa süredeM bu yaraların temizleneceğine inanıyorum. Sizlere gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”