Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki katıldığı bir internet yayınında, belediye başkanı olması durumunda Eskişehir için yapmayı planladığı bazı projelerden bahsetti.

Oğuz Beki'nin açıkladığı projelerden en dikkat çekenlerinden biri ise çocuklar için "Oyuncak Kütüphanesi" oldu.

Başkan adayı Oğuz Beki, oyuncağa ulaşmakta zorlanan aileler ve çocukları için aynı zamanda da çocukların, çocukluk döneminde daha fazla oyuncakla oynayabilmesi için bir "Oyuncak Kütüphanesi" açacaklarını dile getirdi. Bu kütüphanede tıpkı kitap emanet alır gibi oyuncak alınabilecek ve o oyuncağı geri getiren çocuklar bir başka yeni oyuncağı emenat alabilecek. Bu sayede oyuncağa ulaşım Eskişehir'de kolaylaşacak.

Milletvekili Dönmez: " Türkiye Olarak Barış ve Huzurun Garantörü Olmaya Çalışıyoruz" Milletvekili Dönmez: " Türkiye Olarak Barış ve Huzurun Garantörü Olmaya Çalışıyoruz"

Oğuz Beki bu projesinin sonrasında, halkın ucuz proteine ulaşabilmesi için "Halk Balık" projesini hayata geçireceklerini ve Eskişehir'i gerekli altyapıları tamamlayarak "Yazılım ve Teknoloji" kenti haline getirmek istediklerini de sözlerine ekledi.