Eskişehir’de , Eskişehir Merkez dahil 14 belediyeye başkan adayı çıkaran Saadet Partisi, belediye başkan adayları için bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi "Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı", Eskişehir'de Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Toplantıya, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Kadir Ateş, Saadet Partisi Eskişehir belediye başkan adayları ve çok sayıda Saadet Partili vatandaş icabet etti.

Bu toplantıda; İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya ve Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Kadir Ateş Saadet Partisi'yle birlikte söz alan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl'ün konuşmaları dikkat çekti.

Fesihbingölcrop

Fesih Bingöl;

"Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl partisinin Eskişehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Yenilik Partili Ortatape'den 'Ücretsiz Doğalgaz' Çıkışı Yenilik Partili Ortatape'den 'Ücretsiz Doğalgaz' Çıkışı

Fesih Bingöl;

"Eskişehir'imizin depreme karşı bir hazırlığı yok. Eskişehir'imizin kentsel dönüşüme acilen ihtiyacı var. Ayrıca bu kentte yaşayanların hayatını kolaylaştıracak projeler yapmak gerekiyor." dedi ve kentin sorunlarını net şekilde ifade etti.