Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EĞİTİM

Eskişehir'de Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek bazı adaylar oturuma saniyelerle geç kalarak kapatılan kapılardan hayal kırıklığı ile geri dönmek...

SPOR

Eskişehirspor Yönetimi 2024-2025 futbol sezonunun başlamasına yaklaşık 4-4,5 aylık bir süre olması nedeniyle teknik direktör konusunda acele etmek istemiyor.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nde İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri yaklaşırken adaylıklar da resmi olarak bir bir açıklanmaya başladı.

YAŞAM

Eskişehir İl Müftülüğü, 2024 yılı hac hazırlık kursları çerçevesinde 950 hacı adayına eğitim semineri düzenledi.

POLİTİKA

Eskişehir'in eski Valisi Kadir Çalışıcı, Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

POLİTİKA

Saadet Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, mevcut İl Başkanlığı görevini yürüten Fesih Bingöl oldu.

POLİTİKA

Eskişehir’de 39 yıldır hiçbir seçimi kaybetmeyerek aynı mahallede muhtar olan Ali Al’ın adaylıktan çekileceğini duyurmasıyla koltuğuna 13 kişi talip oldu.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’yi...

GÜNDEM

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler EHA'nın konuğu oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir programda Yılmaz Büyükerşen'in adaylığı ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

 4 dönemdir Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Ataç 5. dönem için de yola devam kararı aldı.

Eskişehir bürokrasisinin önemli isimlerinden olan Süleyman Ekşi aday adaylığını açıkladı.