Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullandı.

POLİTİKA

Boyacıoğlu Mahallesi'nin genç Muhtar adayı Merve İnan, gelecek dönem için ciddi projeler ile mahallesine hizmet etmek istiyor.

GÜNDEM

Eskişehir Gençlik Platformu, Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarını ağırlıyor. EGEP, düzenlediği buluşmalarla adaylara gençlik politikalarını sunuyor.

GÜNDEM

Emek Mahallesi Muhtar adayı Mücahit Kırdaş vatandaşların hem gönlünü alıyor hem de Ramazan aylarını tebrik ediyor.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Şarhöyük Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu katıldığı bir televizyon programında Ayşe Ünlüce'yi eleştirdi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce seçim sürecinin sonuna doğru yaklaşılan bu günlerde saha çalışmalarına devam ediyor.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı'ya kadın Milletvekillerinden destek ziyareti geldi.

POLİTİKA

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında, partisinin yerel seçim yarışındaki rakiplerini eleştirdi.

POLİTİKA

Bağımsız Türkiye Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları saha çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında iddialı iki isim önümüzdeki 5 yıl için proje lansman toplantılarını gerçekleştirdi.

POLİTİKA

CHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte...

POLİTİKA

İYİ Parti'nin Eskişehir'deki Belediye Başkan Adayları Ankara'da düzenlenen Yerel Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce katıldığı bir televizyon programında AK Parti Adayı Nebi Haitpoğlu'nun iddialarına cevap verdi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı ve CHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Ataç saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimleri yarışına katılacak olan siyasi partilerden biri olan Demokrat Parti'de iki merkez ilçenin belediye başkan adayları belli...