Eskişehir'de yerel futbolun en üst ligi olan Süper Amatör Lig noktalandı. Sarı-Siyahlı ekip 2 Eylül SK sezonu şampiyon olarak noktaladı.

2 Eylül Spor Kulübü 2023-2024 sezonunun şampiyonu olurken statü gereği Bölgesel Amatör Lig'e direkt olarak yükselme hakkını da elde etti. Bu sonuç 2 Eylül yönetiminde ve taraftarlarda büyük sevinç uyandırdı.

2 Eylül SK normal sezonda Çiftelerspor, Alpagut Sümerspor gibi güçlü ekiplerle aynı grupta yer aldı. 2 Eylül bu güçlü rakiplerin olduğu grupta normal sezonu namağlup ve lider tamamlamayı başardı.

2 Eylül Süper Amatör Lig Play-Off etabında da Beylikovaspor, Çiftelerspor, Alpagut Sümerspor ve Sivrihisar Bld. Spor gibi ciddi rakipleri geride bıraktı ve şampiyon oldu. 2 Eylül şampiyon olurken play-off etabında yalnızca bir beraberlik aldı, diğer maçlarını ise kazanmayı bildi.

Son maçında Alpagut Sümerspor'u rahat bir oyunla 4-0 geçmeyi başaran 2 Eylül SK bu maçın bitiminde şampiyonluk kupasını aldı. Maç sonunda 2 Eylül camiası büyük sevinç yaşadı.

Büyükşehir'den Play-Off'lara Etkileyici Başlayış Büyükşehir'den Play-Off'lara Etkileyici Başlayış

Eskişehir Haber Ajansı (EHA) olarak Eskişehir Süper Amatör Lig'de şampiyon olan 2 Eylül Spor Kulübü'nü tebrik ediyor, Bölgesel Amatör Lig'de başarılar diliyoruz.