Eskişehir'de Jimnastiğin Adresi Tepebaşı Eskişehir'de Jimnastiğin Adresi Tepebaşı

Aldıkları madalya ve 2’ncilik plaketini Başkan Kurt’a getiren Kadın Hentbol Takımı, destekleri için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Kadın Hentbol Takımı’nı tebrik eden Başkan Kurt ise, başarılarının devamını diledi. 

Türkiye Kadınlar Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden, geçtiğimiz hafta Rize'de sahaya çıkan ve play off maçlarını grup lideri tamamlayarak 1. Lige çıkmayı garantileyen Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Ankara’da düzenlenen Final Four maçlarında 2023-2024 Sezonunu 2. Lig kadınlar ikincisi olarak tamamlamıştı. 1. Lige yükselen Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, şehre döner dönmez ayağının tozuyla Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ziyarete, Kadın Hentbol Takımı oyuncuları, antrenörleri ile Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkanı Evren Olçay ve kulüp yöneticileri katıldı. 

Başarılı Hentbolculardan Başkan Kurt'a Destek Teşekkürü 


Kadın Hentbol Takımı oyuncuları müsabakalarda aldıkları madalya ve 2’ncilik plaketini Başkan Kurt’a takdim ederek, kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. Kadın Hentbol Takımı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu sözlerine ekledi. 

Sizinle Gurur Duyuyoruz 


Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı’nın başarıları ile gurur duyduklarını belirten Başkan Kurt, Odunpazarı’nda spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Kurt, Kadın Hentbol Takımına başarılar diledi.