Konu hakkında açıklamalarda bulunan Turmet Madencilik Genel Müdür Yardımcısı Umut Rallas,

“Turmet Ailemizde yer alan 10 kadın ekip arkadaşımız adına, her yıl kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, bu yıl yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle anlamlı bir hediye vermek istedik. Eskişehir Ticaret Odamızın düzenlemiş olduğu, şehrimizdeki depremzede misafirlerimize yönelik kişisel hijyen paketi kampanyasına katılım sağladık. Özellikle kadın depremzede misafirlerimize, odamız aracılığıyla ulaşacak olan hijyen paketlerini, kendilerine verilen bir hediye olarak kabul eden tüm ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasını anlamlı bir hediye ile gerçekleştiren Turmet, yaşadığımız deprem felaketinden etkilenen şehrimizdeki depremzedelere yönelik yardımların sürdürülebilir projeler aracılığıyla desteklenmesinin önemini de vurguladı.

Turmet Madencilik’ in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için aşağıda yer alan kutlama mesajını yayınladı.

“Ülkemizin üreterek daha da güçlü olacağına olan inancımız, dokunduğu yeri güzelleştiren, üretici, girişimci, emekçi kadınlarımızla daha da artmaktadır. Hayatın her alanında yarattığınız değerin, yeniliklere ilham verdiğinizin ve farklı sorumlulukları ahenkle bir arada taşıdığınızın farkındayız. Sizden doğan güçle, daha aydınlık bir geleceği birlikte inşa etmemiz dileğiyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız.”