Ayşe Ünlüce’ye CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Hatay eski Milletvekili Suzan Şahin eşlik etti. Emek Mahallesi’ne tramvay getirildikten sonra çehresinin çok değiştiğini ifade eden Ayşe Ünlüce, önümüzdeki dönemde de hizmetlerin katlanarak artacağını söyledi. “Bu kentin ablası olacağım” diyen Ayşe Ünlüce, “Kentin dört bir yanına götürdüğümüz tramvay hatlarımız sayesinde Emek Mahallemiz çok güçlendi. Önümüzdeki dönemde de tramvay hatlarımızı şehrin dört bir yanına yayacağız” dedi.  


Eskişehir’in Türkiye’ye örnek bir kent olduğunu belirten Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “Çok kıymetli Eskişehirliler, Eskişehir Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri, herkesin imrenerek gösterdiği, Yılmaz Büyükerşen hocamızla başlayan ve Ayşe Ünlüce’yle devam edecek bu belediye başkanlığı için hepinizden destek bekliyoruz. Bizde destek için buradayız” dedi. 

Milletvekili Çakırözer: "Yeni İliç'lere Zemin Hazırlanıyor!" Milletvekili Çakırözer: "Yeni İliç'lere Zemin Hazırlanıyor!"


“Bu güzel ünlü şehre Ünlüce yakışır diyoruz” diyen Hatay eski Milletvekili Suzan Şahin, “Hatay’dan Ayşe Ünlüce’ye desteğe geldik. Eskişehir’in uyumu, huzuru, ahengi, ünlülüğü, varlığı ve değeri kaybolmasın, devam etsin. İstikrar sürsün Ayşe Ünlüce başkan olsun” diye konuştu. Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ise, “Asıl destek Emek Mahallesi’nden çünkü Emek Mahallesi Ayşe Ünlüce diyor” ifadelerini kullandı.