Ümit Özdağ Eskişehir'deydi Ümit Özdağ Eskişehir'deydi

Han İlçe Başkanı Arif Taşçı ve ilçe teşkilat mensuplarının hazır olduğu ziyarette konuşan Dönmez, Han’ın potansiyelini maksimize edeceklerini ve yaşam kalitesini arttıracaklarına dair inancını ifade etti. Gelecek nesiller için kalıcı değerler bırakma niyetinde olduklarını vurgulayan Dönmez, şunları söyledi:

“Biz tüm vaatlerin de önünde gelecek nesiller için kalıcı değerler inşa etme niyetiyle çalışıyoruz. Toplumun genel refahı için çalışıyoruz. Ailelerin huzuru için çalışıyoruz. Razı olunan olmak için çalışıyoruz. Davamız değil seçim dönemlerinin, kendi ömürlerimizin de üzerindedir. Attığımız her adım, gittiğimiz her yol davaya giden yoldur. Bu çerçevede yapılacak çalışmalarda Belediye Başkanımız Bekir Belceli ve ekibine çalışmalarda başarılar diliyor, bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. Biz tüm milletimizin oy tercihinden bağımsız olarak ‘hizmetkar’ olmaya devam edeceğiz.”

Han Belediye Başkanı Bekir Belceli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Fatih Dönmez, İl Başkanı Gürhan Albayrak ve beraberindekilerine nazik ziyaretleri için teşekkür dileklerini iletti.