İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre;

Odunpazarı ilçesinde ikamet eden R.Ç. evinin karşısındaki 23 Nisan İlkokulu’na 7 yaşındaki A.Ç. isimli oğlunu kaydettirdi. 1'inci sınıfa başlayan öğrenci, velisinin iddiaya göre geçtiğimiz günlerde arkadaşları tarafından akran zorbalığına uğradı. Dengesini kaybeden öğrenci kalktıktan sonra başka bir arkadaşının çarpması sonrası kulağını kalorifer peteğine çarptı. Kulağı oldukça derin kesilen öğrenciye doktorlar tarafından 4 dikiş atıldı.

Eskişehirli Liseliler Tam 4 Ödül Aldı Eskişehirli Liseliler Tam 4 Ödül Aldı

Bu olay Eskişehir kamuyounda büyük yankı uyandırdı. Ancak;

23 Nisan İlkokulu Yönetimi ise kamuoyuna yansıyan bu iddiaları kati şekilde reddediyor. Okul yönetiminden alınan bilgilere göre, 23 Nisan İlkokulu'nda yaşanan olayların kamera kayıları an be an kaydedilmiş durumda. Okul yönetimi A.Ç. isimli öğrencinin kendisinin düştüğünü ve yaralandığını bunun yanında yönetimin ve öğretmenlerin ilgisizliği gibi bir durumun olmadığını ifade ediyor.

Okul yönetimi yapılacak soruşturmanın sonuçlanması ardından öğrenci velisi ile ilgili suç duyurusunda bulunacak. 23 Nisan İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri kendilerine yöneltilen asılsız iddialardan dolayı oldukça rahatsız olduklarını da dile getirdi.