İsmail Candemir'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması İsmail Candemir'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayları Çamlıca Mahallesi'ndeki seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Ataç;

"20 Yıldır beraberiz, bu sokaklar iyi, kötü günlerimiz geçti. Çamlıca'da çok büyük emek var arkadaşlar. Eskişehir'in en güzide semtlerinden biri oldu. 3 başkan olarak yönetime talibiz, bizim standart bir üçlümüz vardı ancak Yılmaz Hoca artık ben yokum dedi yerini sevgili Ayşe Ünlüce'ye bıraktı. Cumhuriyet'in yüzüncü yılında Eskişehir'de bugüne kadar olmayan bir kadın aday çıktı. Kapalı pazarın üstünde yeni bir kat çıktı. 10 dönüm üzerinde, içerisinde market, düğün salonu, çocuklarımız için etüt merkezleri, nikah salonu, belde evi olacak. Şu anda mevcut olan belde evini oraya taşıyacağız, belde evinin yerinin de kreş yapacağız Çamlıcalılar için. Bizim dostluklarımız samidir biliyorsunuz. Belediyecilik ibadet gibidir arkadaşlar, eğer sizin yüzünüz gülerse bizim de yüzümüz güler o yüzden aramıza yabancı sokmayın."

Açılışa İl Başkanı Talat Yalaz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Tepebaşı Elif Zümrüt Çerçi Kangal ve kırsal ilçelerin belediye başkan adayları katılım sağladı.