Anadolu Üniversitesi'nin şehir merkezindeki Yunus Emre Kampüsü'nde yer alan kız öğrenci yurdu önünde korkutan bir olay yaşandı.

Kereste Deposunda Yangın Kereste Deposunda Yangın

Dün akşam saat 20.00 sularında sebebi henüz bilinemeyen nedenden iki şahıs arasında bir kavga çıktı. Kamuoyuna yansıyan iddialara göre kampüs içerisine bir sipariş getiren moto kurye ile yurt önünde karşılaşan bir erkek öğrenci arasında şiddetli tartışma yaşandı.

Bu tartışma giderek büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu kavgada M.A. isimli motokurye, öğrenciyi yanındaki bıçak ile yaralayarak olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu şüpheli M.A. suç aleti olan bıçakla birlikte yakalanarak, gözaltına alındı. 

Yakalanan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ulusal Kamuoyunda Olayla İlgili Şok İddialar

"Daily Türkist" isimli, popüler X hesabı yaşanan bu hadiseyi;

"Anadolu Üniversitesi'nde yaşanan bıçaklanma olayından sonra öğrenciler zorla yurda sokuldu. Yurttan çıkış yapmalarına ve fotoğraf çekilmesine izin verilmedi. Bu olayın üzeri örtülemez! İnsanlar çocuklarını okumaya gönderiyor. Kampüste gezerken bıçaklanmaya değil!" notuyla gündeme taşıdı. Hesap aynı zamanda öğrencilerden konuyla ilgili gelen mesajları da paylaştı.

A1240D1D Bf94 4396 8694 0F2Ccd62D168

Editör: Buğrahan Doğangil