Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, Eskişehir ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretler devam ediyor.
Başkan Ataç son olarak İnönü’yü ziyaret etti ve bir dizi temasta bulundu. Başkan Ataç ilçede ilk olarak CHP İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci’yi ziyaret etti. Parti çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Başkan Ataç daha sonra İnönü Ziraat Odası Başkanı Ergün Erol ve İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u da ziyaret etti. Ataç’ın ilçedeki temasları kapsamında bir sonraki durağı İnönü Spor Kulübü, İnönü Havacılık Kulübü ve Çukurhisar Spor Kulübü oldu. Kulüplerin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Ataç, İnönü Spor Kulübü Başkanı Vedat Şişman, İnönü Havacılık Kulübü
Başkanı Metin Sözsoy ve Çukurhisar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Omiş’e başarılar diledi. Başkan Ataç’ı ağırlayan İnönülüler de ziyareti için kendisine teşekkür etti. Başkan Ataç İnönü’de esnaf, kahvehane ve pazaryeri ziyaretleri de gerçekleştirerek ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Ataç, “Eskişehir’imizin her noktasında ayrı bir samimiyet, güzellik var. Bugün de ilçelerimizden İnönü’de verimli bir gün geçirdik. Eskişehir, tüm ilçeleri ile birlikte Anadolu’nun önemli bir şehri. İnsanımızın sıcaklığı, samimiyeti bizleri çok memnun etti. Tüm hemşehrilerime gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkürlerimisunuyorum” diye konuştu.
Başkan Ataç’a İnönü ziyaretinde Tepebaşı Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Bolat ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Seyit Yıldızhan eşlik etti. İnönülü vatandaşlar da Başkan Ataç ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.