Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan bürokratlarda, yöneticilerde ve belediye şirketi yetkililerinde değişiklik yapmayacağını basın toplantısında dile getirdi.

Basın ile gündemi değerlendirmek ve bayramlaşmak için bir araya gelen Ayşe Ünlüce, bu toplantıda basın mensuplarından gelen soruları da yanıtladı.

Başkan Ünlüce basından gelen "Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticilerinde bir değişiklik düşünüyor musunuz?" sorusuna; 

TÜGİAD’dan Başkan Ataç’a Tebrik Ziyareti TÜGİAD’dan Başkan Ataç’a Tebrik Ziyareti

"Ben uzun yıllardır bu belediyenin içerisindeyim. Bu ekiple uzun zamandır, uyum içinde çalışıyorum. Bu nedenle bir değişiklik düşünmüyorum.

Göreve gelir gelmez ben şirket yöneticileri, bürokratlar ve üst düzey yöneticilerle toplantılar yaptım. Burada herkesle devam etmek istediğimi söyledim. Yalnızca 'Ben yoruldum, emekli olmak istiyorum.' diyenlerle yola devam etmeyeceğimizi söyledim. Takdiri onlara bıraktım. Çünkü önümüzdeki 5 yıl boyunca çok çalışmak zorundayız ve çok çalışacağız. Ben yoruldum diyen olursa onunla devam etmeyeceğiz. Bunun dışında ise bir değişiklik olmayacak." şeklinde cevap verdi.