Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Sefa Şen ve Tornacılar Oto Tamirci Odası Başkanı Adnan Karamanlı, Tuhafiyeciler Odası binasında basın açıklamasında bulundular. Basın açıklamasında iddia edildiği gibi kendilerine milli maç bileti gelmediği, diğer odalar için iddia edildiği gibi bilet satışı yapmadıklarını belirttiler.

Ali Sefa Şen,'' kendilerini töhmet altında bırakan açıklamalarda bulunan  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Birsen'i adil olmamakla suçladı.  Gelen biletlerin maraton tribünü bileti diye satışa çıkarıldığı fakat kale arkası bileti verildiği hakkında iddiaların kendilerini de töhmet altında bıraktığını belirterek biz ve bir çok odanın bu konuda bilgisi ve dahli bulunmamaktadır. Kaç bilet geldi, kaç tl'ye satıldı bilmiyorum ancak bize biletle ilgili tek bir teklif ya da telefon gelmedi dedi. 

Odaları Görmezden Geldiler

Adnan Karamanlı, ''Tuhafiyeciler Odası, Tornacılar Oto Tamirci Odası, Lokantacılar Odası olmak üzere bir sürü odamıza bilet dahi vermediler. Biz bilet derdinde değiliz usule uygun şekilde TFF sitesinden alırız problem bu değil. Problem en küçüğünden en büyüğüne bütün odalara bilet verilmişken bizi ve bazı diğer odaları görmezden geldiler. Her ay gelirimizin %3'ünü alırken akıllarına geliyoruz fakat konu bu tarz bir durum olduğunda akıllarından çıkıyoruz.'' dedi.