Eskişehirpor karşılaşmaya Efehan Kaptan, Muhammet Akbulut, Arda Okumuş, Kaan Gaman, Eray Ertorun, Bartu Göçmen, Utku Kızılkaya, Eren Altıntaş, Yunus Emre Alagöz, Onur Arı ve Hasan Altınoluk onbiri ile çıktı.
Ankara temsilcisi Hacettepe ise Gökhan Kösterel, Ali Karadağ, Mehmet Eksik, Fatih Karslı, Batuhan Tekin, Hakan Bozkurt, Efe Çölbekler, Alperen Doğan, Emre Dönmez, Furkan Ünsal ve Yakup Zorlu kadrosuyla çıktı.
İLK YARIDA 2 GOL
Sahada istediği oyunu bir türlü oynayamayan ve rakibine üstünlük sağlayamayan Eskişehirspor, 20. dakikada da kalesinde gördü. Alperen Doğan takımını öne geçiren golü kaydederken, 38. dakikada Fatih Karslı farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.
İlk yarı boyunca rakip kale önüne bir kez dahi gelemeyen Eskişehirspor, ilk yarıyı bu sonuçla geride kapattı.
İKİNCİ YARIDA GOL DÜELLOSU
Karşılaşmanın ikinci yarısında farklı bir Eskişehirspor vardı. İkinci yarıya sağlı sollu ataklarla başlayan kırmızı siyahlılar buna rağmen gole ulaşamadı. Tribünlerin Eskişehirspor'dan gol beklediği dakikalarca golü bulan taraf yine rakip Hacettepe oldu. Fatih Karslı, 74. dakikada skoru 3 farka taşıdı. 
Buna rağmen karşı ataklarını sürdüren Eskişehirspor 81. Dakikada Tolga Yakut'un penaltı golü ile skoru 3-1'e getirdi. Bu golden 5 dakika sonra golü bulan taraf yine Hacettepe oldu. Mustafa Aydoğdu 86. dakikada maçı 4-1'e taşıdı.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Onur Arı 90+2'e skoru 4-2'ye, 90+7 ise Metehan Toprak 4-3'e getirdi.
Golün ardından karşılaşma sona erdi.
Eskişehirspor, 4ncü haftada da galibiyet yüzü göremezken, maçı izleyen binlerce taraftar ise takımı protesto etti.