CHP İl Yönetiminden Başkan Kurt'a Ziyaret CHP İl Yönetiminden Başkan Kurt'a Ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu'nun TV 100 ekranlarında çıktığı bir programda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

Yılmaz Büyükerşen Gürkan Hacır'ın sunduğu "Taksim Meydanı" programına Nebi Hatipoğlu'nun konuk olduğu ve açıklamalar yaptığı esnada SMS ile programa katıldı ve Nebi Hatipoğlu'na cevap vermek istediğini iletti.

Nebi Hatipoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye bağlı kurumlar ile ilgili bazı iddialarda bulundu. Bunun üzerine Yılmaz Büyükerşen programda bulunan gazetecilere mesaj atarak "Hazretlerinin iddialarını belgelerle çıkıp yalanlayacağım." dedi.

Bunun üzerine moderatör Gürkan Hacır, Büyükerşen'i Skype ya da telefonla yayına bağlayabileceklerini söyledi. Fakat Büyükerşen bunu kabul etmedi. Yılmaz Büyükerşen ileri bir tarihte programa katılarak, belgeler ile Hatipoğlu'nu yalanlayacağını ısrarla iletince Gürkan Hacır kendisini haftaya bir gün Taksim Meydanı'na davet etti.

Büyükerşen önümüzdeki hafta çok büyük ihtimalle Taksim Meydanı programına katılacak ve Hatipoğlu'nun iddialarına cevap verecek.