Büyükerşen Haberleri

büyükerşen haberleri ve güncel büyükerşen gelişmeleri, büyükerşen ile ilgili tüm video, büyükerşen fotoğrafları ve büyükerşen haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında programlara katılmaya devam ediyor...

YAŞAM

Türk resim sanatının önemli temsilcilerinden resim ve seramik sanatçısı Serpil Akyıl, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret...

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Ramazan ayı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Üretim Merkezi’nde üretilen yerel tohumları vatandaşlarla buluşturan etkinlikler “Tohum Takas Şenliği” ile taçlandı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

YAŞAM

Kirli Önlük Sanatevi öğrencilerinin yaptıkları eserlerden oluşan “Eskişehir” temalı resim sergisi Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kütüphanede açıldı. Sergiyi ziyaret eden Başkan...

POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu'nun ulusal kanalda, belediye hakkındaki iddialarına sert çıktı.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı ile ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verenler kervanına katıldı.

POLİTİKA

EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu'nu ve Cumhur İttifakı'nı eleştirdi. Büyükerşen "Eskişehir'i bunlara bırakmayın!" dedi.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Yılmaz Büyükerşen'e yüklendi.

POLİTİKA

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Büyükerşen'in Osmanlı açıklamaları sonrası açtı ağzını yumdu gözünü...

POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir sokaklarında yürüyüşe çıktı.

POLİTİKA

Mart 2024 yerel seçimleri için CHP adına hareketli bir gün yaşandı. Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday olmak isteyen mevcut belediye...