Eskişehir temsilcisi Çağdaş Okulları, Türkiye Şampiyonasındaki ilk iki maçında Şanlıurfa ve Mardin temsilcisini yenerek turnuvada grup müsabakalarını namağlup bir şekilde tamamladı. Playoff turunda Trabzon temsilcisini yenen Çağdaş Okulları; çeyrek finalde Erzincan temsilcisini, yarı finalde ise Isparta temsilcisini yenerek finale kaldı. 

TRT Spor Yıldız Maçı Naklen Yayınlayacak

Okul Sporları 3×3 Basketbol Türkiye Birinciliği final karşılaşması 20 Mayıs Pazartesi günü saat 09.30'da İstanbul Sultanahmet Meydanında oynanacak. Final maçında Eskişehir temsilcisi Özel Çağdaş Okulları ile Ankara temsilcisi Özel Fatoşabla Anadolu Lisesi karşı karşıya gelecek. Eskişehir'in gururu Çağdaş perilerinin final karşılaşması TRT Spor' Yıldız kanalında canlı yayınlacak. Final müsabakasına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katılacak.

Çağdaş Okulları'ndan 19 Mayıs'a Yakışır Başarı

Büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade eden Özel Çağdaş Fen Lisesi Müdür Yardımcısı ve takım antrenörü Burak Şen, "Kızlarımız en başından beri çok büyük bir başarıyla emin adımlarla ilerliyor. Eskişehir'de grubunu namağlup şekilde tamamlayarak Eskişehir Şampiyonu olan kızlarımız, Türkiye Şampiyonasında da tüm maçları kazanarak finale kaldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gibi anlamlı bir günde finale kalmış olmanın gururunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki kızlarımız, final maçında da üstün başarı göstererek şehrimize Türkiye Şampiyonu olarak dönecek." diye konuştu.

Eskişehirspor'dan Bir Transfer Daha Eskişehirspor'dan Bir Transfer Daha

Maçın TRT Spor Yıldız kanalında canlı yayınlanacağını söyleyen Şen, "İmkanı olan tüm Eskişehir halkını final müsabakasını izlemek için İstanbul'a davet ediyor, gelemeyecek olanların ise ekran başından desteğini bekliyoruz. Umarız şehrimize Türkiye Şampiyonu olarak döneceğiz." dedi.

Editör: Buğrahan Doğangil