Cumhuriyet Halk Partisi Ankara’da büyük bir coşku ve katılımla, Türkiye geneli Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. CHP'nin bu organizasyonuna CHP'nin Eskişehir genelindeki tüm belediye başkan adayları, CHP Eskişehir Milletvekilleri ve 31 Mart'ta emekli olacak mevcut EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen katılım gösterdi.

Yılmaz Hoca'ya Özel'den Duygusal Veda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den , 31 Mart seçimleri sonrasında 25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakacak Yılmaz Büyükerşen'e bir duygusal veda daha geldi. Özgür Özel partisinin Ankara'daki aday tanıtım toplantısında Yılmaz Hoca'ya övgüler yağdırdı.

Chp Aday 2

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, kendisine bir kez daha duygusal bir şekilde veda edilen CHP Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında bir açıklama yaptı. Büyükerşen;

"Cumhuriyet Halk Partimizin Ankara’da büyük bir coşku ve katılımla düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldık.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başta olmak üzere salonda şahsıma büyük ilgi gösteren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eskişehir’de Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Odunpazarı ve Tepebaşı’nda kazanacak, mevcuttaki kırsal ilçelerimize yenilerini de ekleyerek tüm ilçelerimizi sosyal belediyecilik ile tanıştıracağız." dedi.