Eskişehir Ticaret Odası’nın üyeleri için oluşturduğu sektörel fırsatlara bir yenisi daha ekleniyor. ETO üyelerinin uluslararası arenada e-ticaret devleri ile rekabet güçlerine katkı sağlamak amacıyla “WORLDEF Prime Eskişehir E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı” 14 Eylül Çarşamba günü düzenleniyor.

Devler bir araya geliyor

Türkiye İş Bankası ana sponsorluğu, Eskişehir Ticaret Odası ev sahipliği ve aZall.com organizasyon partnerliği ile kentin e-ticaret ve e-ihracat potansiyelinin konuşulacağı konferansa, sektörde yatırıma hazırlanan girişimcilerle operasyonlarını geliştirmek ve yeni iş birlikleri kurmak isteyen firmalar katılacak. Sınır ötesi e-ticaret yapmak isteyen firmalar için e-ihracat farkındalığı oluşturmayı hedefleyen konferansta, e-ticarette dünyadaki son uygulamalar, trendler ve pratik çözümler hakkında ekosistemin profesyonelleri çeşitli sunumlar yapacak, e-ihracat tecrübelerini paylaşacak.

ETO üyeleri ve çalışanlarına açık olacak

14 Eylül Çarşamba günü Vehbi Koç Kongre Merkezinde düzenlenecek etkinlik ücretsiz olacak ve Eskişehir Ticaret Odası üyeleri ve çalışanları ile kendi işini kurmayı değerlendiren girişimci adaylarına açık olacak. Kayıtlar www.etonet.org.tr ile www.worldef.net adresleri üzerinden gerçekleştirilebilir.