Bu yıl 5'incisi düzenlenen festivale katılımcıların ilgisi oldukça yoğundu. Eskişehir'den ve şehir dışından birçok marka Eskişehir Kahve Festivali'nde yer aldı. Bunun yanında binlerce kişi 3 gün boyunca festival coşkusunu yaşamak için alana akın etti. Eskişehir Kahve Festivali boyunca birbirinden değerli sanatçılar konserler ile konuklara unutulmaz anlar yaşatırken kahve, yiyecek ve çeşitli sektörden markaların açtığı stantlar da büyük ilgi gördü.

'Burası Eskişehir' Dedi Üretmeye Başladı 'Burası Eskişehir' Dedi Üretmeye Başladı

E K F 1

24-26 Mayıs tarihleri arasında, Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda ziyaretçiler tabiri caizse kahveye ve müziğe doydu. 3 gün süren festivalde ücretsiz kahve tadımları ve çeşitli etkinlikler sabah saatlerini süsledi. Akşam da kahve ikramları ve markaların stant satışları devam etti. Bunun yanında akşam saatlerinde ünlü sanatçılar verdikleri konserler ile dinleyenlere müzik ziyafeti çekti.

E K F 6

24 Mayıs Cuma akşamı Eskişehir Kahve Festivali sahnesinde Türkçe rap müziğin yükselen yıldızlarından BLOK3 vardı. Rap tutkunları BLOK3 şarkıları ile coştu. 25 Mayıs Cumartesi akşamında ise; Çağan Şengül, Pera ve Pinhani sevenleri karşısına çıktı. 26 Mayıs Pazar, kapanış günü tam bir 90'lar resitaline sahne oldu. Ayna, Zeynep Dizdar, Faruk K., Yonca Evcimik, Çelik ve Hakan Peker gibi 90'lar popunun unutulmaz isimleri Eskişehir Kahve Festivali'ne akın eden binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı. Festival Hakan Peker konseri ile sona erdi. 

E K F 4

3 gün devam eden organizasyon; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESGİAD Başkanı Ulaş Entok, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve birçok değerli ismi de ağırladı.


Organizasyona katılan hemen herkes Eskişehir Kahve Festivali'ni organize eden; Eskişehir Haber Ajansı İmtiyaz Ortağı ve Organizatör Ahmet Can Akdemir ile EHA Medya Grup Başkanı Soner Yüksel başta olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerini sundu.
 

Editör: Buğrahan Doğangil