Beylikova Haberleri

beylikova haberleri ve güncel beylikova gelişmeleri, beylikova ile ilgili tüm video, beylikova fotoğrafları ve beylikova haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


İLÇELER

Eskişehir Beylikova İlçesinde belediye tarafından Yalınlı Doğrul termal havuzları ve mesire alanı kuruluyor.

ASAYİŞ

Eskişehir'in Beylikova ilçesine ait 'Halk Ekmek' aracında 40 gram civarında bonzai ele geçirildi.

GÜNDEM

ETO Başkanı Metin Güler beraberindeki heyetle birlikte Alpu, Beylikova, Mihalıççık, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinin belediye başkanlarını ziyaret ederek, ilçelerin ekonomisi...

YAŞAM

Beylikova Belediyesi, bu yıl 2 bin dekar alanda sulayarak yetiştirdiği arpa hububat hasadına başladı.

İLÇELER

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından el değmeden hazırlanan sağlıklı ve ekonomik halk ekmek, Beylikova halkının hizmetine sunuldu.

YAŞAM

Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, bayram öncesi ilçe merkezi ve tüm köylerinde kapsamlı temizlik ve bakım çalışmaları başlattı.

EKONOMİ

Beylikova Belediyesi toplantı salonunda, Eskişehir TDKK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) uzmanlarınca hibe projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, tarım ve hayvancılık politikaları üzerinden hükümeti eleştiri yağmuruna tuttu.

GÜNDEM

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Beylikova ilçesinde Geçici Alım Merkezi açıyor.

YAŞAM

Beylikova Belediyesi, hayırsever vatandaşların desteği ile ilçe merkezinde 2000 kişilik yağmur ve şükür duası yemeği düzenledi.

YAŞAM

Eskişehir'in Beylikova İlçesi'nde belediye ekiplerince 2 bin dekar alanda arpa ekimi tamamlanırken, bu arazilerin bin dekarının sulaması gerçekleştirildi.

YAŞAM

Eskişehir'in Beylikova İlçesi'nde belediye ekiplerince 2 bin dekar alanda arpa ekimi tamamlanırken, bu arazilerin bin dekarının sulaması gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, göreve gelir gelmez tarımsal alanda önemli bir adım atan Beylikova Belediyesi, "Belediye Tarım" projesini başlattı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ilçe ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Çifteler, Sivrihisar ve Beylikova’yı ziyaret eden Ünlüce, Cumhuriyet Halk...

GÜNDEM

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen kutlamalara Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu, Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Kurum...

GÜNDEM

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Atatürk İlkokulu öğrencisi Havin ve Adar Malkoç, Beylikova Belediye Başkanı Av....