Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, partisinin adayları için Emek Mahallesi'nde açılan seçim iletişim ofisinin açılış töreninde kürsüden söz aldı. Yılmaz Hoca konuşmasının bazı bölümlerinde AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu'na ve Cumhur İttifakı'na sert çıktı, eleştririlerini yöneltti.

Yılmaz Büyükerşen; "Antidemokratik bir ülkede, tek adam rejiminde böyle olur!"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen;

"Şimdi öğretmenler çocukların kulağını bir kez çekse hemen şikayet ediliyor. Bizim zamanımızda öyle miydi. Dayak demiyorum ama disiplin önemli. Şimdi ise öğrenci velilerinin gönlü olsun diye idareciler öğretmenlerin şikayet edilmesine göz yumuyor. Elbette antidemokratik bir ülkede, tek adam rejiminde böyle çıkarcı davranışlar olması çok normal. Bir kuşak disiplin ile yetişti. Ayşe Ünlüce de o kuşaktan yetişen bir isim. O disiplini alan bir isim."

Büyükerşen: "Eskişehir'i yabanlara, para babalarına teslim etmeyin!"

Başkan Yılmaz Büyükerşen;

"Ben buraya gelirken neden geciktim biliyor musunuz? Odunpazarı bölgesinde trafik tıkalı. Birçok araç giydirilmiş, süslenmiş. İYİ Partili diye oy verdiğiniz ama AK Parti'ye geçen arkadaş, ayrıca transferinde 3 milyar 300 milyon bir kredi anlaşması olduğu söylenen arkadaş miting yapıyor, orada köşede bir yerde. Yani oradaki kalabalık bizim buradaki karşı duraktaki kadar bile yok.

Onun için Eskişehir'i yabanlara, transfercilere, para babalarına, parası ile her şeyi alabileceğini düşünenlere teslim etmeyin. Ederseniz benim ve arkadaşlarımın 25 yılda verdiği emekler size haram olsun derim. Sizlerin benim yol arkadaşlarıma oy vermenizi istiyorum.

Tramway buraya da geldi ve Emek Mahallesi çok daha güzel oldu. Şehir Hastanesi'ni bilerek uzağa yapsalar da biz oraya kadar bu hattı götürdük. Onların amacı belediye oraya ulaşım koyamaz ve oy kaybederdi. Ama yine kendi tuzaklarına düştüler. Onlar papağn gibi 2 kere 2 4 ederi öğrenmiş ancak; her zaman 4 etmez bazen de 5 eder!

Bu şehri onlara teslim ederseniz tüm yapmaya çalıştıklarımız çöp olacak. Bunu şehre yapmayın! Bunlar bizim Kazım'ın boyuyla bile yarışamazlar. Sizden 3 kardeşime de oy bekliyorum."

Yılmaz Hoca; "Mart karı yağdıracaksınız o sandıklara!"

Büyükerşen konuşmasının sonlarında ise "O sandıklara bir mart karı yağdırın ki anlasınlar sadece paralarının yüreklerini ısıtmayacağını." dedi ve yine Nebi Hatipoğlu'nu eleştirdi.

Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı