Çevre Haberleri

çevre haberleri ve güncel çevre gelişmeleri, çevre ile ilgili tüm video, çevre fotoğrafları ve çevre haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EKONOMİ

Tepebaşı Belediyesi daha temiz ve güvenilir bir çevre için gerekli önlemleri alırken bu doğrultuda gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor.

ASAYİŞ

Eskişehir Valiliği 1 ile 31 Mart tarihleri arasına kent genelinde okul çevrelerinde yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirdi.

YAŞAM

Eskişehir'de işlek bir cadde üzerinde oturan bazı duyarsız vatandaşlar tarafından ağaç diplerine bırakılan çöpler kötü görüntüye neden oluyor.

YAŞAM

Odunpazarı Belediyesi tarafından atık pillerin toplanarak çevreye zararlarının azaltılması, temiz ve yaşanabilir bir çevre oluşturulması için başlatılan ve artık geleneksel...

GÜNDEM

Odunpazarı Belediyesi 18’inci halk merkezini Sevinç Mahallesi’ne açıyor. Çalışmaları tamamlanan Sevinç Halk Merkezi, 26 Kasım Pazar günü hizmete açılacak.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi, işletmelerin faaliyetlerinde çevresel, sosyal, kültürel, ekonomik, insan hakları, sağlık, güvenlik gibi konuları ele alarak hayata geçirdiği Sürdürülebilir İşletmeler...

YAŞAM

Eskişehir'de duyarsız kişiler tarafından atılan ve Porsuk Çayı üzerinde biriken envaiçeşit pislik, çevre ve görüntü kirliliğine neden oldu.