Cumhur Haberleri

Cumhur haberleri ve güncel Cumhur gelişmeleri, Cumhur ile ilgili tüm video, Cumhur fotoğrafları ve Cumhur haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusalda katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçimler yaklaşırken belediye çalışanlarını ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal televizyonda katıldığı bir programda trafik sorununa yeniden dikkat çekti.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Şarhöyük Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

POLİTİKA

AK Parti EBB Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu Çifteler'de yaptığı konuşmasında tüm köylerin yolunu asfalt yapacaklarının sözünü verdi.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Alp, Odunpazarı'nın Emek Mahallesi'nde seçim irtibat ofisini açtı.