Dorlion arama kurtarma Haberleri

dorlion arama kurtarma haberleri ve güncel dorlion arama kurtarma gelişmeleri, dorlion arama kurtarma ile ilgili tüm video, dorlion arama kurtarma fotoğrafları ve dorlion arama kurtarma haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EĞİTİM

Eskişehir’de Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekiplerince 120 öğrenci ve 10 öğretmene Afet Bilinci Eğitimi verilip, tatbikat düzenlendi.

YAŞAM

Eskişehir’de 10 yıldır faaliyetlerine devam eden Dorlion Arama Kurtarma Derneği’nin (DAK) 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Dorlion Arama ve Kurtarma Derneği (DAK) üyeleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) uzmanları tarafından eğitim aldı.

EĞİTİM

Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) üyeleri ilkokul öğrencileri ile bir araya gelerek Afet Bilinci Eğitimi ve Tahliye Tatbikatı yaptı.

EĞİTİM

Dorlion Arama ve Kurtarma (DAK) derneği üyeleri doğada yön bulma, harita ve pusula kullanımı konusunda eğitim aldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 25 gündür kendisinden haber alınamayan şizofreni hastası Nazmi Önal’ın kafası ve bacakları köy merkezinde bulundu.

YAŞAM

Dorlion Arama ve Kurtarma (DAK) üyeleri tarafından ortaokul öğrencilerine ve öğretmenlere Afet Farkındalık Eğitimi verildi.