Ebb Haberleri

ebb haberleri ve güncel ebb gelişmeleri, ebb ile ilgili tüm video, ebb fotoğrafları ve ebb haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar davetleri, kent merkezi ve kırsal ilçeler olmak üzere şehrin dört bir yanında devam ediyor.

SPOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar davetlerinde amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, duayenler, antrenörler ve sporcular bir araya geldi.

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar davetleri, kent merkezi ve kırsal ilçelerde Eskişehirlileri buluşturmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 25 kilogramlık çuvallar halinde Eskişehir’de ihtiyaç sahibi 3 bin 400 haneye toplam 85 bin kilogram un desteği...

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, bu hafta da çok beğenilen bir konsere imza attı. Konuk sanatçıların da kadın olduğu konser...

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kırsal ilçelerden başlattığı etkinlikler devam ediyor.

EĞİTİM

“Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan kadın personele yönelik eğitim programı düzenlendi.