Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi, Oyuncular Sendikası ve Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu iş birliği ile düzenlenen Tiyatro Günleri devam ediyor. Etkinlik kapsamında Eskişehirli...

YAŞAM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Erenköy Mahallesi’nde bulunan Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde kadınlarla bir araya geldi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından ‘Turist Rehberleri Sürdürülebilir Turizm İçin Çalışıyor’ etkinliği düzenlendi. Etkinlikte sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekildi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katılmayacaklarını belirtti.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenecek hamak yogası için kayıtlar başladı.

EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi tarafından ‘Turizm Rehberleri Sürdürülebilir Turizm İçin Çalışıyor’ etkinliği düzenlenecek.

KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi ve birçok paydaş ortaklığında Tiyatro Günleri etkinliği düzenlenecek. Bir hafta sürecek etkinlikte birbirinden farklı 23 tiyatro oyunu Eskişehirliler...

SPOR

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) üyeleri ilk kez başlattıkları gece akımında yılın son yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

EĞİTİM

Anadolu Üniversitesi tüm ekipleriyle İKAF’24 için hazırlıklarına hız kazandırdı.

SAĞLIK

Eskişehir’de bulunan Yunus Emre Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Tüp Bebek Merkezi’nin (ÜYTE) kuruluşunun 5’inci yılı nedeniyle etkinlik düzenlendi.

EĞİTİM

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi, sosyal girişimciler için düzenlediği etkinliklere, Sosyal Medya Eğitimi ile devam edecek.

GÜNDEM

Jüri üyeleri, sponsorlar, organizasyon komitesi ve basın mensuplarının katıldığı lansmanda bu sene 4. kez gerçekleştirilen etkinliğin detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi oyun ve beceri grubundaki minikler için Yerli Malı Haftası kapsamında keyifli...

YAŞAM

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinin İdrisyayla mahallesinde yaşayan vatandaşlar geleneksel beraberlik gecesinde buluştu.

KÜLTÜR&SANAT

Hz. Mevlâna Yılı münasebetiyle Anna Lindh Vakfı Türkiye Ağı Koordinatörlüğü öncülüğünde tertiplenen sergi, Odunpazarı’nda bulunan Eskişehir Mevlevihanesi Semahanesi, Kurşunlu Külliyesi’nde...

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenlendi. Etkinlikte özel bireyler gönüllerince eğlendi.