Haber Haberleri

haber haberleri ve güncel haber gelişmeleri, haber ile ilgili tüm video, haber fotoğrafları ve haber haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'deki bir esnaf, sağlık konusunda duyarlılığı artırmak amacıyla kasasının önüne ilginç bir uyarı yazısı astı.

SAĞLIK

Konunun sağlık, konukların Eskişehir'in sağlık çalışanları olduğu Klinik Yorum, beşinci bölümüyle Eskişehir haber Ajansı'nda.

POLİTİKA

AK Parti’nin önemli isimleri, Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Altınkaynak’ın düğün törenine katılarak, genç çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

SPOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig'de yer alan Bilecik Belediyesi Voleybol Spor Kulübü, Eskişehir deplasmanında 3-0 kazandı.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Çifteler ilçesini ziyaret etti.

POLİTİKA

Hasan Ali Yücel Belde Evi kursiyerleri ile bir araya gelen Başkan Ataç, “Eskişehir’de belediyecilik yapmak bence ibadet gibi bir şeydir....

SPOR

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu efsane futbolcular ile bir araya geldi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda aralarında hapis cezası da bulunan, farklı suçlardan aranan toplam 37 şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de 17-24 Ocak tarihleri arasında yapılan denetimlerde 24 şüphelinin üstünden çıkan ateşli ve kesici aletler polisleri de şaşırttı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde eşi ve oğlu tarafından evlerinde ölü bulunan 72 yaşındaki Safinaz A.'nın darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan 6 farklı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 şüpheliden 2'si tutuklandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alarak ağır yaralanan Fatih Bayar hayatını kaybetti.

POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in CHP il binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşma ülke gündeminde geniş yer buldu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "78 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Mercek-9' operasyonlarında; bin 230 ruhsatsız...