Iyi parti Haberleri

iyi parti haberleri ve güncel iyi parti gelişmeleri, iyi parti ile ilgili tüm video, iyi parti fotoğrafları ve iyi parti haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Dt. Adayı Emine Edizgil, 71 Evler Mahallesi'nde bir seçim iletişim ofisi açtı. Açılışa ilgi yoğundu.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

İYİ Parti'nin Eskişehir'deki Belediye Başkan Adayları Ankara'da düzenlenen Yerel Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, günün ilk ışıkları ile birlikte esnaf ziyaretlerine başladı.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Edi Koop. binasının kiralanması hadisesi üzerinden Nebi Hatipoğlu ve AK Parti'yi eleştirdi.

POLİTİKA

İYİ Parti'nin Odunpazarı ilçesi meclis üyesi aday listesi netleşti. İşte listede şu isimler var...

POLİTİKA

İYİ Parti'nin Tepebaşı ilçesi meclis üyesi aday listesi netleşti. İşte listede şu isimler var...

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kalmışken İYİ Parti aday açıklamaya devam ediyor.

POLİTİKA

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melih Aydın, bu sefer esnaf sarayı önünde vatandaşlarla buluştu.

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimlerine gidilen süreçte İYİ Parti'nin Eskişehir'deki ilçe adayları belli olmaya devam ediyor.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan adayları Alpu ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş’a kendi evinde saldırı gerçekleştiren Sivrihisar Musalla Camii müezzini Osman B’nin suç kaydı dudak...

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nden Eskişehir sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

POLİTİKA

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, basın ile yaptığı haftalık toplantılara bir yenisini daha ekledi. Gürol Yer bu toplantıda...

POLİTİKA

EHA Gençlik’in konuğu Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi A. Adayı, ESGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Safa Üstünbaş oldu.