Kazım kurt Haberleri

kazım kurt haberleri ve güncel kazım kurt gelişmeleri, kazım kurt ile ilgili tüm video, kazım kurt fotoğrafları ve kazım kurt haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Odunpazarı'nın kadın muhtarlarını unutmadı.

KÜLTÜR&SANAT

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Adalar’da “Göksel Konseri” düzenledi.

GÜNDEM

Sosyal demokrat bir anlayışla yönetilen Odunpazarı Belediyesi, örnek çalışmalarına devam ediyor. Kadınlara pozitif ayrımcılık tanıyan çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken...

SAĞLIK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) iş birliği ile lösemili ve onko çocukları yaşatmak...

POLİTİKA

Atatürk Bulvarı'nda seçim iletişim ofisi açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce önemli açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediyesinin 2024 yılı Mart Ayı Meclis Toplantısı 6'ncı birleşim 1'inci oturumunda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Biz, burada...

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt lösemili çocuklar için Çankaya Mahallesi’ne park yaptı. Bu özel parkın açılışı yapılacak.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yerel seçim sürecinde Eskişehir halkını, esnafı ve STK'ları ziyaret etmeye devam ediyor.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı’nda gelecek dönem hayata geçireceği projeleri tanıtmak üzere yoğun bir kalabalık ile lansman toplantısı...

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesi'nde 2. seçim iletişim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış tam bir miting havasında geçti.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda bulunan fabrika ve iş yerlerini ziyaret ederek işçi ve emekçilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini, yaşadığı sorunları dinledi.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Vanlılar Derneği’ni (Van-Es) ziyaret etti.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek, 71 Evler ve Erenköy Mahallelerinde bulunan derneklerin başkanları ile bir araya geldi.

POLİTİKA

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte Eskişehir Tarım Platformu tarafından düzenlenen...